Je pakjes geleverd zoals jij het wilt

Bespaar tijd. Vertel ons waar we je volgende pakjes mogen leveren als je niet thuis bent!

  • Bij je buur?
  • Op een veilige plaats? Bijvoorbeeld onder een carport of afdakje.
  • In een afhaalpunt of Cubee* pakjesautomaat in je buurt.

* De Cubee pakjesautomaten zijn 24/7 toegankelijk. Je kan je pakje er dus ophalen wanneer het jou uitkomt.

Je kan je leveringsvoorkeuren zelfs voor elk pakje aanpassen: helemaal gratis.

Je pakjes geleverd zoals jij het wilt

Waar kan de postbode je pakje leveren als je niet thuis bent?

Je geeft aan bij welke buur de postbode het pakje kan afgeven als je niet thuis bent. De postbode zal het pakje dan enkel bij die buur afgeven. Houd er rekening mee dat je buur op maximaal 50 m wandelafstand van jou mag wonen. Vraag ook altijd eerst de goedkeuring van je buur vóór je hem of haar als leveringsvoorkeur opgeeft.

Stel je leveringsvoorkeuren in >

Je duidt een veilige plek rond je huis aan waar de postbode je pakje kan achterlaten als je niet thuis bent. Zorg ervoor dat je gekozen plaats veilig, droog en makkelijk bereikbaar is voor de postbode. Mogelijkheden zijn: onder de carport, in het tuinhuis, onder een afdakje, … Je kunt twee foto’s opladen om de postbode te helpen.

Stel je leveringsvoorkeuren in >

Je kiest een afhaalpunt in je buurt waar de postbode je pakje zal leveren als je niet thuis bent. Dat kan een postkantoor of een postpunt (in je supermarkt, tankstation, krantenwinkel, …) zijn. Je pakje blijft 14 dagen beschikbaar in het afhaalpunt, je kunt het tijdens de openingsuren afhalen.

Je kunt ook een Cubee-pakjesautomaat in je buurt kiezen. Je pakje blijft er 5 dagen beschikbaar. De pakjesautomaten hebben vaak ruime openingsuren (tot 24/7) en een goed bereikbare ligging.

Stel je leveringsvoorkeuren in >

Hoe werkt MijnVoorkeuren?

  1. Registreer je voorkeuren online.
  2. We sturen je een brief met een unieke code om je gegevens te valideren. Identificeer je met deze persoonlijke code in je account.
  3. Ontvang je pakjes zoals het jou uitkomt: bestel je pakjes online en gebruik het emailadres waarmee je je voorkeuren registreerde.

notes

MijnVoorkeuren is 100% veilig

We passen je leveringsvoorkeuren enkel toe als je je met je persoonlijke code hebt geïdentificeerd in het MijnVoorkeuren-platform. Door deze koppeling te maken, kunnen we je voorkeuren 100% beveiligd en gegarandeerd uitvoeren.