Andere producten

bpost biedt u de volgende aanbiedingen:

Cadeaukaarten

Verwen iemand uit uw omgeving door een cadeaukaart te schenken voor een speciale gelegenheid of voor een feestelijk moment of om iemand een speciaal gevoel te geven.

 
 
Er zijn er voor alle smaken : multimedia, spel en gaming, muziek, shopping of andere vrijetijdsbestedingen. Alle gelegenheden zijn geschikt: verjaardagen, Valentijn, moederdag, vaderdag, goed resultaat of diploma behalen op school, Sinterklaas, eindejaarsfeesten… De cadeaukaart is een geschenkkaart die kan ingeruild worden tegen een cadeau, een activiteit (diner, verblijf in een hotel, wellness, citytrip…).

Beschikbaar in de postkantoren:

Telecom

Aanbod van herlaadkaarten en SIM-kaart Proximus

Een herlaadkaart maakt het mogelijk dat je kunt bellen, SMS’en en internetten. Als je liever niet gebonden wilt zijn aan een abonnement, dan is dit een mogelijkheid om toch te kunnen bellen. Het voordeel van een herlaadkaart is dat je alleen maar kwijt bent wat je werkelijk gebruikt. Dit is voor veel mensen een reden om een simkaart te gebruiken en geen abonnement.

bpost biedt volgende herlaadkaarten aan: Orange, Base, JIM Mobile, Lyca en Proximus Pay&Go.

Daarnaast bieden we ook een Proximus SIM-kaart aan. De nieuwe SIM-kaart geeft u onmiddellijk een herlaadbeurt van 10€ om te bellen, surfen en SMS-en. De SIM-kaart kan herladen worden voor 15, 25 en 50€.

Bongo cadeaukaarten

Het cadeau dat je beleeft!

Elke Bongo geeft een waaier aan formules voor mannen of voor vrouwen of voor 2, ingedeeld in 5 categorieën: verblijf, gastronomie, welzijn, avontuur of actie. Vind zeker een verrassing voor een geboorte, een verjaardag, een bruiloft, pensionering of wanneer je iemand eenvoudigweg gelukkig wenst te maken, misschien ook wel jezelf.

Pretparken

Beleef een magische dag met uw familie.

Vermijd de wachtrij aan de ingang van uw favoriete pretpark en koop uw tickets in een postkantoor.

Visverloven

De visvergunningen voor sportvissers geven toegang tot de visvangst in interne wateren, met uitzondering van vijvers, visvijvers, reservoirs, grachten of kanalen, wanneer de doorstroming van het water naar de openbare waterlopen op natuurlijke wijze onderbroken wordt, d.w.z. wanneer de vissen zich niet meer tussen de openbare waterlopen en de interne wateren kunnen verplaatsen.

Het visverlof is een vergunning op naam die je toelaat om te vissen in Belgische rivieren. De regeling van de riviervisserij in België valt onder de bevoegdheid van de gewesten. De visverloven zijn verschillend naargelang het gewest (Wallonië, Vlaanderen, Brussel). Ze blijven geldig tot 31 december van het jaar waarin ze werden uitgereikt.

Visverlof - Vlaams Gewest