Eerste keer - Promoties

DM Easy Starter voor de KMO’s

Ontdek hieronder de voorwaarden van de DM Easy Starter-promotie:
Deze actie bestaat uit een korting op de verzending van geadresseerde mail-items (die voldoen aan de definitie van "Direct Mail") - en / of op de gegevens uit onze Select Post-database, met een aangepaste coaching om u te helpen bij het realiseren van een geslaagde Direct Mail campagne.

Deze actie is bedoeld voor adverteerders die de Direct Mail voor de eerste keer gebruiken, (die 0 euro* hebben uitgegeven voor Direct Mail-frankeringen in de laatste twee jaar vóór de aanvraag om toegang te krijgen tot de actie).

De voorwaarden voor toegang tot deze actie zijn als volgt:

 • Geldig tussen 1 juli 2020 en 31 december 2020 binnen 2 maanden na ondertekening van een specifiek contract.
 • Deel Uw Direct Mail-resultaten.

Om van deze actie te profiteren, moet ook aan bepaalde operationele voorwaarden worden voldaan:

 • Het moet een bestelling van min. 2.500 stuks zijn, met een maximaal gewicht van 50 g en met inachtneming van het kleine formaat zoals gedefinieerd in de handleiding Masspost Gids.
 • Afgifte in Masspost centrum.

=> Neem voor meer informatie contact op met uw accountmanager of bel 02/2011111.

 

* Gemeten door een onafhankelijke onderneming: Mediaxim

 

 

DM Starter

Ontdek hieronder de voorwaarden van de promotie DM Starter:
Met deze actie geniet u een korting op de verzending van geadresseerd reclamedrukwerk (dat aan de definitie van "Direct Mail" voldoet) – en/of op de gegevens uit onze databank "Select Post" , alsook een aangepaste coaching bij de uitwerking van uw campagne*. Naargelang de hoeveelheid zendingen die u in het kader van uw campagne wenst te versturen, worden u verschillende formules voorgesteld**.
Deze actie is bestemd voor:

 • Klanten die af en toe de Direct Mail gebruiken (die minder dan 20 000 euro *** hebben uitgegeven voor Direct Mail-frankeringen in de laatste twee jaar vóór de aanvraag om toegang te krijgen tot de actie).
 • Adverteerders die voor de eerste keer Direct Mail gebruiken.

Dit zijn de voorwaarden om toegang te krijgen tot deze actie:

 • Geldig max 6 maanden vanaf 1 januari 2020 voor een afgifte vóór 31 december 2020.
 • Sluiten van een specifiek contract.
 • Resultaten van de Direct Mail delen.

Om deze actie te kunnen genieten, moeten ook bepaalde operationele voorwaarden worden vervuld:

 • Het moet gaan om een eenmalige afgifte van minstens 5 000 binnenlandse Direct Mail-zendingen van minder dan 100 g. Het formaat Small, large of large+ moet daarbij worden nageleefd, zoals bepaald in de MassPost-gids.
 • • Op uw zendingen moet een Mail ID-streepjescode staan (dat is de technologie die de uitwisseling van bestanden mogelijk maakt om de verwerking van uw zendingen te vergemakkelijken); uw zendingen moeten in eMassPost aangekondigd zijn (dat is de toepassing die wordt gebruikt om uw grote afgiften aan te kondigen) en moeten volgens het sorteerplan gesorteerd zijn. Raadpleeg de MassPost-gids voor meer informatie hierover.

Voor meer info kunt u terecht bij uw Accountmanager of kan u bellen naar 02 201 11 11.
*** Voor de details van de 5 verschillende formules (Bronze: 5 000 stuks ; Silver – 15 000 stuks ; Gold 25 000 stuks ; Platinum 50 000 stuks; Diamond 100 000 stuks) contacteer uw Account manager of bel naar 02 201 11 11.

*** Gemeten door een onafhankelijke onderneming: Mediaxim.


 

 

Promoactie DM Develop

Ontdek hieronder de voorwaarden van de promoactie DM Develop:
Deze actie bestaat uit een korting op de verzending van geadresseerde reclamezendingen (die voldoen aan de definitie van "Direct Mail").
Naargelang de hoeveelheid zendingen die u in het kader van uw campagne wenst te versturen, het formaat en het gewicht ervan, worden u verschillende formules voorgesteld.

Deze actie is bestemd voor de Starter-klanten 2018 of 2019, dus:

 • Adverteerders die af en toe Direct Mail gebruiken (die minder dan 20 000* euro hebben uitgegeven voor Direct Mail-frankeringen in de laatste twee jaar vóór de aanvraag om toegang te krijgen tot de actie).
 • Adverteerders die voor de eerste keer Direct Mail gebruiken


Toegangsvoorwaarden

 • Maximaal 1 jaar geldig vanaf 1 januari 2020 voor een afgifte die plaatsvindt voor 31/12/2020.
 • Een specifiek contract afsluiten.
 • Bij aanvang van het contract € 1050 betalen voor het abonnement (eenmalige factuur).
 • De resultaten van de Direct Mail delen.


Om van deze actie te kunnen genieten, moeten ook bepaalde operationele voorwaarden worden vervuld

 • Het moet gaan om een afgifte van minstens 5 000 binnenlandse Direct Mail-zendingen van minder dan 100g in het formaat Small, Large of Large+ zoals bepaald wordt in de MassPost-gids.
 • In de testperiode moeten er in totaal tussen de 20 000 en 200 000 DM-zendingen worden afgegeven.
 • Op de zendingen moet een Mail ID-streepjescode staan (dat is de technologie die de uitwisseling van bestanden mogelijk maakt om de verwerking van uw zendingen te vergemakkelijken); uw zendingen moeten in eMassPost aangekondigd zijn (dat is de toepassing die wordt gebruikt om uw grote afgiften aan te kondigen) en moeten volgens het sorteerplan gesorteerd zijn. Raadpleeg de MassPost-gids voor meer informatie hierover. Er zal geen enkele korting op het volume of de naleving van de operationele verplichtingen worden toegepast bovenop de kortingsprijs van de DM Booster.


Neem gerust contact op met uw Account Manager voor de volledige voorwaarden en de tarieven van deze actie.

*** Gemeten door een onafhankelijke onderneming: Mediaxim.